TV Station met onze RTMP en Control Panel

In English https://rtmp-server.com/tv-station/

Het opzetten van een TV-station met onze RTMP-service en controlepaneel is eenvoudig. Hier is hoe het werkt:

1. Inloginformatie:

• Na de bestelling ontvangt u een URL van het controlepaneel, uw e-mail als gebruikersnaam en een wachtwoord.
    • Log in op het Wowza-controlepaneel, onze hoofdkern op de server, met deze inloggegevens.
  2. Toegang tot Diensten:

• Eenmaal ingelogd, ziet u verschillende diensten zoals live streaming en TV-station.
    • Selecteer de gewenste dienst en klik op "Overzicht" onder Opties.
  3. Overzichtspagina:

• De overzichtspagina toont een kleine speler met een standaard video.
    • Het menu bovenaan bevat links zoals "HTML Embed Code", Statistieken, IP en landen waar kijkers zich bevinden.
    • Onderste links omvatten "Bestandsbeheer" en "TV-station".
  4. Bestanden Uploaden:

• Klik op "Bestandsbeheer" om uw bestanden te uploaden via FTP of door te slepen en neer te zetten.
    • Zorg ervoor dat bestanden in MP4-formaat zijn en voldoen aan de bitrate-limieten van uw pakket.
  5. Aanmaken en Beheren van Afspeellijsten:

• Klik op "TV-station" om afspeellijsten aan te maken of te beheren.
    • Voer start- en vervaltijden in om uw afspeellijsten te plannen.
    • Sla de afspeellijst op en herstart de dienst als u een video bestand wijzigt of toevoegt.
  6. Live Uitzending:

• Om een live uitzending te starten, activeert u uw encoder. De afspeellijst wordt gepauzeerd en het live-evenement wordt uitgezonden.
    • Zodra het live-evenement stopt, hervat de afspeellijst vanaf waar deze was gebleven.

Voorbeeld van Klantenondersteuning:

Vraag van de klant:

• Probleem met de TV-schema functie, een nieuw schema gemaakt maar de nieuwe afspeellijst verschijnt niet bij afspeellijsten beheren.

Ondersteuningsantwoord:

Hallo,

Bedankt voor uw bericht over de TV-schema functie. Hier is een stapsgewijze uitleg:

1. Toegang tot Bestandsbeheer:

• U heeft toegang gekregen tot het bestandsbeheer en video's succesvol geüpload/opgenomen.
  2. TV-schema en Afspeellijstbeheer:

• U heeft een nieuw schema aangemaakt, bent naar afspeellijsten beheren gegaan, heeft de standaard afspeellijst geselecteerd en de voorbeeldvideo verwijderd.
    • Uw twee video's toegevoegd aan de standaard afspeellijst en deze opgeslagen.
  3. De Dienst Herstarten:

• Door de dienst te herstarten zijn de updates doorgevoerd en worden uw twee video's in een lus afgespeeld.
  4. Live Streaming:

• Het starten van een live stream overschrijft de standaard afspeellijst om het live-evenement weer te geven.

Het lijkt erop dat u de standaard afspeellijst correct heeft ingesteld met uw gewenste video's. Als u nog meer problemen ondervindt of verdere hulp nodig heeft, laat het ons dan weten. We staan klaar om u te helpen!

uit het artikel in het Engels https://rtmp-server.com/tv-station/

• tv station